Pet Studio - Nega i saveti za pravilnu negu pasa i mačaka, Beograd, Srbija

Pet Studio - O nama

Mi smo jedna velika porodica sa četvoro dece i sada već tri psa!
Ali ne bilo koja psa! To su tri prelepe velike pudle!! Dve crne i jedna bela!! Mužjak i dve ženke!!
JASENAK SPANISH EYES - AGA
JASENAK MODERN ART– MITRA
HUFFISH MOVING ON – SABA
Naš prvi pas, JASENAK SPANISH EYES - AGA , stigao je i naš dom kada je naš najmlađi sin Stefan imao samo 3 meseca i Aga je imao 3 meseca. Znači, pas je stigao u čopor male dece i sa uživanjem se priključio familiji!!! Postali smo brojniji i srećniji za još jednog člana!!
U odluci da uzmemo veliku pudlu je presudilo to što smo želeli velikog stabilnog psa, koji se ne linja i koji nema mirisa, koji ne laje, ne galami i nije plašljiv. Po savetima dobrih poznavalaca pasa upustili smo se u avanturu zvanu porodica, deca i veeeliiikiii pas!!! Ali podsećamo opet ne bilo koji pas nego velika pudla!!!

Obožavamo bele pudle, ali smo se zaljubili u crnu, sa najlepšim crnim očima na svetu koji nas sve neizmerno voli i čuva!!!

Posle nekog vremena se nasa porodica uvecala za jos dva pseca clana i sada ih je troje. Nasi psi su u izlozbenoj trci koja okupira nasu celu porodicu i u kojoj svi uzivamo.
Nase velike pudle su : JASENAK SPANISH EYES - AGA
                                 JASENAK MODERN ART - MITRA
                                 HUFFISH MOVING ON - SABA
Nas porodicni i zivotni izbor psa jeste velika pudla ...mi smo zaista pronasli rasu koja nas je potpuno opcinila i bez kojih nasi zivoti ne bi vise bili isti. Oni su nase srodne duse.

© 2011 www.petstudio.rs | Pet Studio